Let's Work Together!

Klaar om jouw project te starten? Laten we je ideeën bespreken om te kijken hoe we je kunnen helpen. 

E-mail

Telefoon

Contactformulier

FAQ

Veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen vast voor je beantwoord. Heb je een andere vraag of wil je jouw ideeën met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

De prijzen van onze websites en webshops variëren tussen de €495 en €3000. Omdat iedere website of webshop andere eisen heeft kunnen wij pas na het bespreken van jouw wensen een concrete prijs voor je opstellen. 

Ieder project heeft een ander doel of andere eisen, geen project is hetzelfde. Daarom kunnen wij pas na het kennismakingsgesprek een goede indicatie geven van de duur van het project. Onze ervaring leert dat de gemiddelde website of webshop na 1,5 – 2 maanden afgerond is. 

Bij ons heb je altijd direct contact één vast contactpersoon: jouw webdesigner. Zo voorkomen we verwarring en onduidelijkheid.

Wij bouwen onze websites met Elementor in WordPress en onze webshops in Shopify. Beide systemen zijn gekozen om de uitgebreide mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid voor de klant. De website of webshop is na oplevering jouw eigendom en met deze software kun je na de oplevering ook zelf aanpassingen doorvoeren.

Over ons

Onze gegevens

Bedrijfsgegevens

Digital Web Agency
KVK 77841700
BTW 003246419B60

Adres

Achterveld 32
3645HP, Vinkeveen
(Geen bezoekadres).

Instagram

Linkedin

Facebook